Organizujemy przyjęcia okolicznościowe:
chrzciny, komunie, wesela, urodziny, imieniny, rocznice, konsolacje, stypy i inne…
OBIADY DLA FIRM – ZUPA + II DANIE
SPOTKANIA INTEGRACYJNE DLA FIRM
SALA NA KONFERENCJE LUB POKAZY
Organizujemy imprezy do 70 osób.
Menu ustalane jest indywidualnie, poniżej przykładowe dania:
Zupy:
- rosół z makaronem
- cebulowa z grzanką serową
- flaczki wołowe
- krem z pomidorów pellati
- krem z brokułów
- krem z pieczarek
- grzybowa z łazankami
Drugie Dania:
- polędwiczki w sosie z zielonego pieprzu
- eskalopki ze schabu w sosie
- devolay z camembertem
- filet drobiowy pod pierzynką (z serem i pieczarkami zapiekany)
- udko faszerowane pieczarkami w sosie
- karkówka pieczona w sosie rumianym
- schab po kalifornijsku w sosie śliwkowym
- kotlet schabowy
- kaczka z jabłkami
- żeberka w sosie słodko-kwaśnym
- dorsz panierowany
- stek wieprzowy z cebulką
- camembert panierowany z żurawiną lub jabłkami
- strogonoff
- Paszteciki z barszczem czerwonym
- udko pieczone z makaronem orzo
- żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
Przekąski:
- półmisek wędlin
- szynka z musem chrzanowym pod auszpikiem
- jajka na sałatce jarzynowej
- melon z szynką parmeńską
- roladki szpinakowe zawijane
- caprese z oliwkami i pesto + sery
- befsztyk tatarski
- ryba po grecku
- schab po warszawsku
- galaretki z golonki
- tymbaliki drobiowe
- tymbaliki z łososia
- nuggetsy drobiowe z dipami
- śledzie w oleju z koperkiem
Sałatki:
- jajka na sałatce jarzynowej,
- gyros,
- z wędzonym udkiem,
- grecka,
- z tortellini
- caprese
- śledziowa,
- z tuńczyka,
- krabowa,
- sałatka z rukoli z makaronem Di Carlo
Dodatki:
- ziemniaki opiekane,
- frytki,
- ryż,
- ziemniaki z wody
- puree